Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 06 juni 2014 Arie Keppler Prijs - inschrijven t/m 20 augustus 2014

WZNH adviseurs ruimtelijke kwaliteit, reikt dit jaar voor de zevende keer dé Noord-Hollandse prijs voor ruimtelijke kwaliteit uit. De winnende projecten worden onderscheiden met een bronzen erepenning naar ontwerp van Eric Claus.

Vier categorieën

De prijs wordt uitgereikt in vier categorieën:

Het project of concrete beleidsplan dient in Noord-Holland in de periode 2011 t/m 2014 tot stand te zijn gekomen. Elke betrokken organisatie of persoon kan een project inzenden.

Kwaliteit in ontwerp en beleid

De Arie Keppler Prijs stimuleert de publieke belangstelling voor ruimtelijke ontwikkelingen en brengt de kwaliteit in ontwerp en beleid in de gebouwde omgeving voor het voetlicht. Ir. Arie Keppler was directeur van de Amsterdamse Woningdienst, pleitbezorger voor hoogwaardige architectuur en stedenbouw en medeoprichter van WZNH in 1916.

Zend uw voorbeeldige Noord-Hollandse project in!

Tot en met 20 augustus 2014 kunnen projecten en beleidsinspanningen worden ingediend.

Ga voor het inzendformulier, statuut en de spelregels met bijhorende inzendingsvereisten naar http://www.wznh.nu (bron: Welstandszorg Noord-Holland, WZNH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl