Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 27 juni 2014 Inloopavond over Warmenhuizen Centrum op 1 juli 2014

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Dinsdagavond 1 juli 2014 van 19.00 tot 20.30 uur zijn alle inwoners en belanghebbenden welkom in het dorpshuis in Warmenhuizen, om geïnformeerd te worden over de plannen voor het plangebied Warmenhuizen Centrum (Albert Heijn en omgeving). Het betreft de planontwikkeling voor de locatie van de Sint Theresiaschool en het naastgelegen parkeerterrein. Gemeente Schagen organiseert een inloopavond hiervoor.

In samenwerking met gemeente Schagen presenteert familie Van Duin, eigenaar van Albert Heijn Warmenhuizen, de plannen voor Centrum Warmenhuizen. Er zijn tekeningen te zien van zowel bebouwing van de locatie Sint Theresiaschool als de toekomstige inrichting van de openbare ruimte.

Er is in het verleden al veel in samenwerking met de inwoners gewerkt aan de planvorming. Omdat nu de voorlopige ontwerptekeningen van het nieuwe plan klaar zijn, willen de gemeente en familie Van Duin de inwoners hierover informeren.

Tijdens de inloop kunt u uw ideeën en suggesties meegeven voor de verdere uitwerking van het plan.

Gedurende de bijeenkomst kan men zich laten informeren door de architect en familie Van Duin. Medewerkers van de gemeente zijn ook aanwezig, voor toelichting op onder andere de verkeersplannen en het parkeren. Ook de verantwoordelijke wethouder Jelle Beemsterboer is aanwezig. Hij zal rond 19.30 uur een korte toelichting geven over de stand van zaken van het plan.

Deze inloopavond is om informatie te geven over het plan. De officiële bestemmingplanprocedure van Warmenhuizen Centrum moet nog beginnen. In die procedure zal er gelegenheid zijn voor inwoners om hun zienswijze officieel te geven.

Alle belangstellenden worden bij deze van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze inloopsessie, op dinsdag 1 juli 2014 van 19.00 tot 20.30 uur in het dorpshuis aan de Dorpsstraat 126 in Warmenhuizen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl