Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 09 juli 2014 Tweede bijeenkomst van de klankbordgroep Petten was succesvol

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Gistermiddag zijn de Klankbordgroep Petten en vertegenwoordigers van de Spar, Wooncompagnie en de gemeente weer bijeengekomen om de wensen voor het nieuwe dorpsplein in kaart te brengen.

Het was een vruchtbare sessie, er zijn veel goede ideeën naar voren gekomen die de landschapsarchitect als handvat kan gebruiken voor het uitwerken van een aantal alternatieven voor de herinrichting van het plein. Dit wordt in september 2014 van dit jaar weer in de werkgroep voor het plein besproken. Het idee is dat de plannen in het najaar aan de bewoners van Petten worden voorgelegd. Als alles volgens planning verloopt, kan de uitvoering in 2015 beginnen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl