Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 17 juli 2014 Noord-Holland sponsort erfgoedprojecten - voorstel indienen t/m 2 september 2014

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland sponsort eenmalig een aantal bijzondere erfgoedprojecten. Gedeputeerde Staten nodigen eigenaren van gebouwd erfgoed in Noord-Holland uit om projecten in te dienen. Aanleiding voor de sponsoring is de feestelijke opening van de nieuwbouw van het provinciehuis op 18 september 2014 en de viering van 200 jaar Koninkrijk.

Eigenaren kunnen tot en met 2 september 2014 een project indienen. Een onafhankelijke en vakkundige jury selecteert tussen 3 en 10 september 2014 maximaal tien projecten voor maximaal Ä 20.000 per project.

Tijdens de feestelijke opening van het nieuwe Dreefgebouw op 18 september 2014 maken Commissaris van de Koning Johan Remkes en gedeputeerde Cultuur Elvira Sweet de selectie bekend.

Op de website www.noord-holland.nl staan de criteria vermeld waar de projecten aan moeten voldoen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl