Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 06 augustus 2014 Voorlopige voorziening bestemmingsplan Buitengebied Zijpe

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Een omwonende heeft bij de Raad van State een verzoek om 'voorlopige voorziening' ingediend op het bestemmingsplan 'Buitengebied Zijpe'. Hiermee vraagt de omwonende aan de rechter om het gemeentelijk besluit ongedaan te maken. Door dit verzoek om 'voorlopige voorziening' treedt het gehele bestemmingsplan niet in werking totdat de Raad van State een uitspraak heeft gedaan.

Wanneer de Raad van State dit behandelt, is nog niet bekend. Voorlopig moeten bij de gemeente Schagen ingekomen aanvragen en verzoeken daarom worden getoetst aan de bestaande regels, uit de Beheersverordening Buitengebied Zijpe.

De gevraagde voorlopige voorziening heeft betrekking op een perceel naast garagebedrijf Schaap, op de hoek van de Langevliet en Callantsogervaart in Callantsoog. Het nieuwe bestemmingsplan maakt hier bedrijfsactiviteiten mogelijk, waaronder een autowasserij. Er bestaat bij omwonenden vrees voor overlast. Zodra meer bekend is, maakt de gemeente dit op www.schagen.nl bekend.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl