Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 20 augustus 2014 Sociale wijkteams van start in Julianadorp en de Schooten

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Sinds juli 2014 kunnen inwoners van de wijken Julianadorp en De Schooten terecht bij het Sociaal Wijkteam. In deze wijken wordt dit jaar proefgedraaid met deze teams. Zo kan ervaring worden opgedaan voordat door heel Den Helder per januari 2015 Sociale Wijkteams worden ingevoerd.

Dus woont u in Julianadorp of De Schooten en heeft u een vraag over een van onderstaande onderwerpen?

Neemt u dan contact op met het Sociaal Wijkteam. Het is overigens wel de bedoeling dat u eerst zelf op zoek gaat naar een oplossing. Is dit niet gelukt, ook niet met hulp van uw omgeving, dan staat het Sociaal Wijkteam voor u klaar om u bij te staan.

Contact

Op dit moment kunt u contact opnemen met het Sociaal Wijkteam via een e-mail.

Deze stuurt u naar . Binnen 2 werkdagen wordt met u contact gezocht. Graag in uw mail uw naam en telefoonnummer vermelden en in het kort uw vraag.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl