Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 22 augustus 2014 Schagen: Gezellig Samen koken in de buurt op dinsdag 26 augustus 2014

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Dinsdag 26 augustus 2014 is het weer zover. Koken in de buurt vindt dan plaats in de Groene Schakel, A. Mauvestraat 161 te Schagen. Het is een initiatief ontstaan uit Doet & Ontmoet van Wonen Plus Welzijn en de wijkvereniging de Groene Schakel. Iedereen in de buurt die het leuk vindt om samen te koken en samen te eten is welkom, elke laatste dinsdag van de maand.

De bedoeling is eenvoudig, samen beslissen wat er gemaakt wordt, samen koken en daarna samen eten. Ook wie niet mee kan helpen, maar wel graag samen wil eten is welkom. De voorbereidingen beginnen om 16:00 uur, het eten staat om 17:30 op tafel. Daarna wordt er ook weer gezamenlijk afgeruimd en opgeruimd. De kosten zijn 4 euro per maaltijd.

Wij vinden het fijn als u komt, wilt u zich dan even aanmelden? Dan weten wij hoeveel personen er mee eten. U kunt zich opgeven op de dag zelf tussen 14:00 en 16:00 uur via telefoonnummer (0224) 215 820. Wilt u bij aanmelding ook aangeven of u komt helpen met de voorbereidingen of niet?

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl