Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 30 september 2014 Infomarkt Wonen in Den Helder op 3 en 4 oktober 2014

Woningstichting Den Helder logoBron: Woningstichting Den Helder - Speciaal voor u en alle inwoners van Den Helder en omstreken opent Woningstichting haar deuren op vrijdag 3 oktober 2014 van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 4 oktober 2014 van 11.00 tot 17.00 uur voor 'Wonen in Den Helder'. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.

Huren en kopen

'Wonen Den Helder' biedt u de mogelijkheid helder advies en informatie te verkrijgen over het huren en kopen van woningen van Woningstichting. Een breed aanbod van koop- en huurwoningen is in te zien. Onze eigen verkoopmanager en de nieuwbouwmakelaars beantwoorden graag al uw vragen met betrekking tot het kopen van deze woningen. Uiteraard kunt u ook informatie inwinnen over huurwoningen, inschrijving en de procedure van toewijzing.

Een huis huren of kopen van Woningstichting is een uitgelezen kans om u te vestigen in een goed onderhouden woning in een buurt naar uw keuze Advies over hypotheken is onontbeerlijk. Ook op dit gebied zijn 3 en 4 oktober diverse l deskundigen aanwezig. Een notaris geeft informatie over de inhoud van zijn taak bij het kopen van een woning. Een badkamer- en keukenleverancier laat mogelijkheden zien om deze ruimten naar uw zin en uw budget in te richten.

Interieur/styling advies

En woont u in uw droomwoning, maar wilt u tips over het inrichten van de woning? Marlies van Eekeren kan u daar alles over vertellen. Marlies is verkoopstyliste, runt LieStilo, tel (0223) 677677, zodat u een 20 minuten durende persoonlijk flitsadvies krijgt.

Hiervoor neemt u een aantal foto's mee van uw huidige interieur/woonruimte en eventueel een plattegrond van de woning. Let wel! Vol = vol.

Waar is het? Woonplein, Woningstichting Den Helder aan de Middenweg 159, 1782 BE Den Helder
Wanneer is het? Vrijdag 3 oktober 2014 van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 4 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl