Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 30 september 2014 Infomarkt Wonen in Den Helder op 3 en 4 oktober 2014

Woningstichting Den Helder logoBron: Woningstichting Den Helder - Speciaal voor u en alle inwoners van Den Helder en omstreken opent Woningstichting haar deuren op vrijdag 3 oktober 2014 van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 4 oktober 2014 van 11.00 tot 17.00 uur voor 'Wonen in Den Helder'. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.

Huren en kopen

'Wonen Den Helder' biedt u de mogelijkheid helder advies en informatie te verkrijgen over het huren en kopen van woningen van Woningstichting. Een breed aanbod van koop- en huurwoningen is in te zien. Onze eigen verkoopmanager en de nieuwbouwmakelaars beantwoorden graag al uw vragen met betrekking tot het kopen van deze woningen. Uiteraard kunt u ook informatie inwinnen over huurwoningen, inschrijving en de procedure van toewijzing.

Een huis huren of kopen van Woningstichting is een uitgelezen kans om u te vestigen in een goed onderhouden woning in een buurt naar uw keuze Advies over hypotheken is onontbeerlijk. Ook op dit gebied zijn 3 en 4 oktober diverse l deskundigen aanwezig. Een notaris geeft informatie over de inhoud van zijn taak bij het kopen van een woning. Een badkamer- en keukenleverancier laat mogelijkheden zien om deze ruimten naar uw zin en uw budget in te richten.

Interieur/styling advies

En woont u in uw droomwoning, maar wilt u tips over het inrichten van de woning? Marlies van Eekeren kan u daar alles over vertellen. Marlies is verkoopstyliste, runt LieStilo, tel (0223) 677677, zodat u een 20 minuten durende persoonlijk flitsadvies krijgt.

Hiervoor neemt u een aantal foto's mee van uw huidige interieur/woonruimte en eventueel een plattegrond van de woning. Let wel! Vol = vol.

Waar is het? Woonplein, Woningstichting Den Helder aan de Middenweg 159, 1782 BE Den Helder
Wanneer is het? Vrijdag 3 oktober 2014 van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 4 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl