Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 13 oktober 2014 BIZ-wet 2015: Nieuwe kansen voor verouderde bedrijventerreinen

Op 2 oktober 2014 organiseerde het PHB in de Voormalige Stadstimmertuin in Amsterdam een kennisbijeenkomst over de kansen die de nieuwe Wet op Bedrijven Investerings Zones (BIZ) biedt voor bedrijventerreinen. De aanleiding voor deze bijeenkomst betrof de besluitvorming die momenteel voorbereid wordt voor de Eerste Kamer en de verwachting dat de nieuwe BIZ-wetgeving per 1 januari 2015 in zal gaan. Met een BIZ kunnen diverse maatregelen op bijvoorbeeld het gebied van bereikbaarheid, veiligheid, uitstraling of promotie mogelijk worden gemaakt.

Deelnemers en sprekers van deze middag waren het erover eens dat de BIZ diverse kansen biedt voor de aanpak van verouderde bedrijventerreinen.

En uitgebreid verslag van deze dag is te vinden op www.projectbureauherstructurering.nl (bron: Projectbureau Herstructurering Bedrijventerreinen (PHB))

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl