Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 21 oktober 2014 Beurs: Samen ouder worden op zondag 2 november 2014 in Schagen

Op zondag 2 november 2014 organiseert Woonzorggroep Samen in samenwerking met Holland Media Combinatie een beurs waar mensen met al hun vragen over wonen, welzijn, mobiliteit, (thuis)zorg, revalidatie en behandeling terecht kunnen. Het evenement vindt plaats in locatie Magnushof van Woonzorggroep Samen, Jacob Ruysdaellaan 30 te Schagen. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn er in het gehele pand bedrijven aanwezig met informatie, lezingen, presentaties en demonstraties. De nadruk ligt op het onderwerp 'Samen ouder worden'.

Mobiel blijven of zelfstandig blijven wonen? Wat gaat er in 2015 precies veranderen met betrekking tot zorg, voor uzelf en voor uw ouders? Welke mogelijkheden zijn er om door te werken na het pensioen of juist voor vrijetijdsbesteding? Op de beurs 'Samen ouder worden' geven bedrijven en instanties antwoord op deze vragen. Daarnaast kunnen bezoekers hun rollator laten keuren en verschillende gezondheidstesten doen, waaronder bloedprikken op bloedsuiker, bloeddruk meten en een cholesteroltest. Ook vinden er doorlopend valpreventiedemonstraties plaats.

De beurs is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl