Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 01 december 2014 Eerste paal nieuwbouw Angelapark in Warmenhuizen de grond in

Op 12 november 2014 is de eerste paal van de nieuwbouw bij Angelapark in Warmenhuizen de grond in gegaan. Woonzorggroep Samen realiseert hier, in samenwerking met Woonzorg Nederland vier woningen met in totaal 28 plaatsen voor mensen met dementie. Eind oktober 2015 staat de oplevering van de nieuwbouw gepland.

nieuwbouw angelapark warmenhuizen

De komende jaren neemt het aantal dementerende ouderen in onze regio sterk toe. Woonzorggroep Samen speelt hierop in door extra plaatsen voor mensen met dementie te realiseren in de vorm van kleinschalig wonen. In deze woningen vormen zeven mensen samen met het verzorgend personeel een eigen huishouden. Zij worden gestimuleerd om zoveel mogelijk betrokken te blijven bij het dagelijkse huishouden. Bijvoorbeeld door te helpen bij het koken, de was opvouwen en door gezamenlijk te eten. Er is een gezamenlijke woonkamer met keuken en iedere cliënt heeft een eigen slaapkamer. Naast het nieuwe complex blijft het huidige Angelapark ook bestaan.

Elshof Zuid

In Anna Paulowna bouwt Woonzorggroep Samen ook woningen voor mensen met dementie. In het nieuwe Elshof Zuid komen vier woningen voor kleinschalig wonen, voor in totaal 28 mensen.

Daarnaast komen er 18 seniorenappartementen voor ouderen die zelfstandig kunnen blijven wonen, maar de zorg dichtbij willen hebben. In 2016 wordt Elshof Zuid opgeleverd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl