Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 01 december 2014 Overeenkomst getekend voor Centrumplan Warmenhuizen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Zaterdagmiddag 15 november 2014 ondertekenden wethouder Jelle Beemsterboer en de familie Van Duin van Supermarkt Albert Heijn in Warmenhuizen een overeenkomst. Hierin zijn afspraken vastgelegd over de herontwikkeling van de locatie van de supermarkt, het centrum van Warmenhuizen.

Nadat eerder in het jaar al een intentieovereenkomst werd gesloten, waarin het voornemen voor de herontwikkeling werd vastgelegd, heeft Van Duin de plannen in overleg met de gemeente verder uitgewerkt. Er werd een bestemmingsplan opgesteld en een aanvraag ingediend voor een omgevingsvergunning.

Het college is op 11 november 2014 akkoord gegaan met het ontwerp-bestemmingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning. De ruimtelijke procedure is gestart voor het plan, dat wil zeggen: de ter inzage leggen van het ontwerp-bestemmingsplan en ontwerp-omgevingsvergunning (gelijktijdig met een coördinatieregeling).

Om de diverse afspraken goed vast te leggen is een anterieure overeenkomst opgesteld tussen gemeente en Supermarkt G.S. van Duin B.V en Y.M. van Duin Beheer B.V. Afgelopen zaterdag ondertekenden de familie Van Duin en wethouder Jelle Beemsterboer de overeenkomst op de locatie St. Theresiaschool, precies de plek waar het nieuwe plan komt. Hierbij werd een toost uitgebracht op de komende uitvoering. Een symbolische handeling werd verricht door met een sloophamer een stukje uit het gebouw te slaan en daarmee de start van de herontwikkeling te markeren. Vanaf de week van17 november 2014 gaat sloopbedrijf Van Berkel verder met de sloop. Dit werk duurt tot in december 2014.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl