Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 09 december 2014 Inloopbijeenkomst herinrichting Plein in Petten 11 december 2014

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De afgelopen maanden is de klankbordgroep van de structuurvisie Petten samen met de gemeente druk bezig geweest met het ontwerp van Plein 1945. Dit vanwege de herinrichting van het Plein die volgend jaar gaat plaatsvinden. Het ontwerp dat hier is uitgekomen kunt u zien tijdens een inloopbijeenkomst op 11 december tussen 19.30 en 21.30 uur in de MFR aan de Sportweg 5 in Petten.

Nieuw dorpsplein

Door de herinrichting van Plein 1945 krijgt Petten straks een mooi, nieuw dorpsplein. Een plein dat in het teken staat van ontmoeting, dat uitnodigt om er te verblijven en waar kinderen zich kunnen vermaken. Ook biedt het ontwerp kansen voor bestaande en nieuwe ondernemers.

Inloopbijeenkomst

Tijdens de inloopbijeenkomst op 11 december 2014 laten wij u graag het ontwerp van Plein 1945 zien. Om 20.00 uur is er een korte presentatie van het ontwerp.

Daarvoor en daarna kunt u diverse panelen bekijken waarop het ontwerp hangt en waar leden van de klankbordgroep en medewerkers van de gemeente staan om uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie

Na de inloopbijeenkomst kunt u op www.dorppetten.nl informatie vinden over het ontwerp van Plein 1945. Op deze website vindt u ook meer informatie over de structuurvisie Petten.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl