Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 12 december 2014 Provincie organiseert bijeenkomst over werken aan ruimtelijk kwaliteit in Noord-Holland op 19 februari 2015

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland organiseert op donderdag 19 februari 2015 de werkbijeenkomst 'Verleidelijk, bruikbaar en solide'. De titel is een vrije vertaling van de 'deugden van de architectuur' van de Romeinse bouwmeester Vitruvius. Deugden die werkers aan ruimtelijke kwaliteit zouden moeten inspireren.

De doelgroep van de bijeenkomst is breed en betreft professionals van diverse organisaties en disciplines die op uiteenlopende schaalniveaus hebben samengewerkt aan ruimtelijke plannen en projecten.

Het programma bestaat uit inleidingen en presentaties van onder meer Maarten Hajer (directeur Planbureau voor de Leefomgeving), Tjeerd Talsma (gedeputeerde Ruimtelijke Ordening) Jandirk Hoekstra (Provinciaal Adviseur Ruimtelijke Kwaliteit), Wouter Vanstiphout (hoogleraar politiek en ontwerp TU Delft) en Jesse Frederik (correspondent).

Tijdens de werkbijeenkomst zullen de deelnemers de oogst van en de agenda voor het werken aan ruimtelijke kwaliteit bespreken. Dit gebeurt aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk, en met vragen als: Welke lessen kunnen we trekken? Wat zouden we meer of juist minder moeten doen? Hoe geven we ruimtelijke kwaliteit in Noord-Holland gezamenlijk een volgende impuls?

De uitkomsten worden tijdens een plenaire slotronde voorgelegd aan een panel, waarin onder meer de inleiders zitting hebben. Jelle Brandt Corstius treedt op als moderator van de bijeenkomst.

Deelname aan de werkbijeenkomst is alleen mogelijk op uitnodiging. Na afloop zal op www.noord-holland.nl een impressie van de resultaten worden gegeven.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl