Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 27 januari 2015 Groenproject Den Helder wint Kern met Pit trofee

Het project 'Ontmoeting in het groen' uit Den Helder heeft op 24 januari 2015 de Kern met Pit trofee 2014 gewonnen. Daarmee volgt het Kolhorn op dat vorig jaar deze prijs won voor hun activiteiten om het dorpshuis levendig te houden. Het winnende project heeft als doel om samen met omwonenden een nieuwe bestemming te geven aan niet ingevulde plekken in Den Helder. Deze nieuwe bestemming kan bijvoorbeeld een moestuin, een bloemenpluktuin ofo een insectenhoek zijn.

Bekijk hier een kort filmpje over een van de projecten van 'Ontmoeting in het groen'. Het Helderse project dingt op 28 maart 2015 mee naar de titel 'De Beste Kern met Pit van Nederland'.

Tijdens de uitreiking in Wijk aan Zee presenteerden zich ook de kandidaten voor de trofee van 2015. Deze proejcten zullen zich de komende maanden moeten bewijzen en via online stemmen zal uiteindelijk de winnaar worden gekozen. De kandidaten presenteren zich op de website van KNHM (Bron: Vereniging van Kleine kernen in Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl