Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 04 februari 2015 Nieuwe bestuursleden Vereniging van Kleine kernen in Noord-Holland gezocht

Tijden veranderen. Zo ook bij het bestuur van de Vereniging van Kleine kernen in Noord-Holland. Op de Algemene Ledenvergadering van 30 april 2015 gaat de vereniging afscheid nemen van bestuursleden van het eerste uur: onze voorzitter Trudy Steenbergen en van onze secretaris Tineke Schilder hebben er voor gekozen om na acht jaar niet voor een nieuw bestuurstermijn te gaan.

Dit vraagt om nieuwe mensen met nieuw elan in het bestuur. Het bestuur moet namelijk uit 5 personen bestaan en daarom zijn wij op zoek naar minimaal 2 nieuwe bestuursleden die ons bestuur komen versterken en samen met ons een nieuwe weg willen inslaan. Wij zoeken mensen die zich willen inzetten voor de leefbaarheid in Noord-Hollandse dorpen en de belangen willen behartigen van de dorpsraden in Noord-Holland.

Belangstellenden worden verzocht voor eind maart 2015 hun interesse kenbaar te maken door te mailen naar .

Meer informatie: www.vvkknh.nl (Bron: Vereniging van Kleine kernen in Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl