Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 10 februari 2015 Werkcongres zelfbouw in Noord-Holland op donderdag 12 februari 2015

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Op donderdag 12 februari 2015 vindt in Volendam een werkcongres plaats over zelfbouw in Noord-Holland. Zelfbouw wordt in allerlei vormen en variaties steeds populairder bij professionals en bij (aspirant) zelfbouwers.

Een complicatie is dat de meeste gemeenten geen structureel beleid hebben om particuliere bouwers ruimte te bieden.

Stef Blok, minister voor Wonen en Rijksdienst, Marnix Norder, bestuurlijk ambassadeur Expertteam Eigenbouw, Joke Geldhof, gedeputeerde Wonen, Laurens Ivens, gemeente Amsterdam en Marisa Kes, gemeente Edam-Volendam geven tijdens het congres hun visie op zelfbouw en gaan met elkaar in gesprek over de praktijk.

Programma

Zelfbouw betekent voor gemeenten een andere aanpak dan de gebruikelijke gemeentelijk gestuurde integrale project- en gebiedsontwikkeling. Hoe pak je dat aan? Wanneer individueel en wanneer collectief? Wat zijn de risicoís?

Met:

De provincie Noord-Holland organiseert dit congres samen met het Expertteam Eigenbouw van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en met de gemeenten Edam-Volendam en Amsterdam voor bestuurders en medewerkers van gemeenten en woningcorporaties.

Meer informatie?

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl