Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 17 februari 2015 Maak keuze voor de toekomstvisie van Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Wij hebben de afgelopen maanden veel informatie en ideeën ontvangen van inwoners, ondernemers en organisaties uit Hollands Kroon. Deze informatie is verwerkt in diverse scenario's. U vindt ze terug op www.toekomsthollandskroon.nl

Wat vindt u ervan?

De inhoud van deze website vloeit voort uit de tot nu toe ontvangen inbreng van inwoners, ondernemers en organisaties. Het is nog geen ontwerp van de toekomstvisie. Wij willen graag weten of u zich hierin herkent. Pas later in het proces geeft het gemeentebestuur daar haar mening over. De verschillende scenario's bevatten keuzes en richtingen waarop gestemd kan worden. U kunt ook per onderwerp een reactie achterlaten.

Daadwerkelijke toekomstvisie

Alle stemmen en reacties worden later dit jaar samengevoegd met de inbreng vanuit de politiek, inhoudelijke experts en andere feiten en cijfers. Dan wordt ook bekeken of alle gewenste scenario's passen binnen de bestaande (landelijke) regelgeving. Zo ontstaat het ontwerp van de daadwerkelijke toekomstvisie. Ook dit ontwerp wordt met een inspraakprocedure weer aan de inwoners, ondernemers en organisaties voorgelegd.

Stemmen tot 23 maart

Sjaak Vriend, raadslid en voorzitter van de stuurgroep Toekomstvisie: "Deze toekomstvisie is belangrijk voor alle inwoners van Hollands Kroon. Ik roep dan ook iedereen op om zijn of haar mening te geven op www.toekomsthollandskroon.nl" Het uitbrengen van een stem of het plaatsen van een reactie kan tot 23 maart 2015.

Hulp nodig?

Voor wie hulp wil bij het invullen van de website organiseert de gemeente diverse inloopbijeenkomsten in het gemeentehuis aan de Verwachting 1 in Anna Paulowna.

Website: www.toekomsthollandskroon.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl