Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 18 februari 2015 Gemeente Schagen verkoopt laatste perceel op bedrijventerrein Oudevaart

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Gemeente Schagen heeft het laatste perceel gemeentelijke grond op bedrijventerrein Oudevaart in Warmenhuizen verkocht aan bouwbedrijf Meijer. Het gaat hierbij om een perceel van 3143m2. Op het perceel wordt een nieuw bedrijfspand van 700m² gebouwd.

Meer bedrijfsgrond beschikbaar

Dat Oudevaart nu 'vol' is, betekent niet dat er geen bedrijfsgrond meer beschikbaar zou zijn in Schagen. Integendeel. Elders in de gemeente Schagen zijn nog volop mogelijkheden voor de ondernemers. Op Lagedijk in Schagen is nog 6,1 hectare bouwgrond beschikbaar. Op de Witte Paal is nog een perceel van ruim 4000 m2 te koop en voor bedrijventerrein Kolksluis wordt op dit moment een ruimtelijke procedure gevoerd voor een uitbreiding van 2,5 hectare netto.

Hiervoor zijn overigens al enige intentieovereenkomsten met ondernemers gesloten. "Hoe meer ondernemers zich in onze regio vestigen, hoe meer werkgelegenheid we hopen te creëren. Geïnteresseerden kunnen via (0224) 210 400 contact opnemen met de gemeente om de mogelijkheden te bespreken," nodigt wethouder Andre Groot uit.

Bouwbedrijf Meijer

Het nieuwe bedrijfspand van Meijer gaat bestaan uit een kantoorgebouw, werkplaats en opslagruimte. De verwachting is, dat het pand in september 2015 in gebruik wordt genomen. Bouwbedrijf Meijer is nu nog gevestigd aan Oudevaart 40a, 1749 CH Warmenhuizen. Deze locatie is aan het naastgelegen VEZET verkocht.

Bouwbedrijf Meijer in Warmenhuizen is een echt familiebedrijf en opgericht in 1894. Momenteel wordt het bedrijf geleid door de 4e generatie; de neven Jesse en Job Meijer. Meijer bouw is voornamelijk actief in bedrijfsgebouwen, particuliere markt en agrarische bedrijfsruimtes. Maandag 9 februari 2015 is de 1e paal de grond in geslagen door de twee zonen van Jesse Meijer (Faas en Jules Meijer).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl