Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 25 februari 2015 Burgemeester Van Kampen bespreekt scenario's huisvesting Schagen met commissie

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Op 4 maart 2015 bespreekt de portefeuillehouder Huisvesting, burgemeester Van Kampen, verschillende scenario's voor de huisvesting van de gemeentelijke organisatie van de gemeente Schagen met de commissie Bestuur. Zij vraagt de commissie haar te adviseren wat het college zou moeten voorleggen aan de raad.

Onderzoek

Tijdens de zomer van 2014 is het onderzoek uitgevoerd waarvoor de raad in juni 2014 geld beschikbaar heeft gesteld; een vergelijking tussen locatie Schagen en locatie Tuitjenhorn. Het onderzoek laat zien welke investering nodig is om een van de panden geschikt te maken voor de huisvesting van alle medewerkers.

Het college heeft in oktober 2014 gesproken over de resultaten van het onderzoek. Zij komt tot de conclusie dat de investeringen voor beide locaties fors zijn en een relatief kleine, tot geen besparing opleveren op de jaarlijkse lasten. De portefeuillehouder heeft dit besproken met het presidium.

Het presidium heeft de portefeuillehouder gevraagd alternatieven in kaart te brengen voor de commissie Bestuur van maart; wat zijn de mogelijke scenario's als het gaat om de huisvesting van de gemeente Schagen. De commissie bespreekt het stuk op 4 maart 2015.

Meer informatie op www.schagen.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl