Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 06 maart 2015 Terugblik werkcongres zelfbouw in Noord-Holland

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Op 12 februari 2015 organiseerde de provincie in samenwerking met het Expertteam Eigenbouw van het Ministerie van BZK en de gemeenten Amsterdam en Edam-Volendam het werkcongres zelfbouw in Noord-Holland.

De aanwezigen waren bereid om van zelfbouw een succes te maken. In de woorden van minister Blok, die ook acte de présence gaf: "landelijk is 18% van de woningbouw zelfbouw, dat mag veel meer worden. Goed voor de inwoners en de omgeving!"

Er werden goede voorbeelden gedeeld door de wethouders Marisa Kes (Edam-Volendam) en Laurens Ivens (Amsterdam). Gedeputeerde Joke Geldhof spoorde gemeenten aan om vooral ruimte te bieden aan zelfbouwinitiatieven. Ook woningcorporaties kunnen een rol vervullen, in verschillende gradaties, zo bleek uit voorbeelden van Stadgenoot en Ymere.

Meer informatie op www.noord-holland.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl