Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 06 maart 2015 Gemeente Texel lanceert Duurzaam Bouwloket voor inwoners en MKB-ers

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - De gemeente Texel heeft een Duurzaam Bouwloket Texel geopend. Hierdoor kunnen inwoners en MKB-ers uit de gemeente gratis en vrijblijvend terecht bij het digitale loket www.duurzaambouwloket.nl/texel

Texelaars kunnen bij het loket terecht voor professionele informatie en onafhankelijk advies op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken.

Voortrekkersrol

De inwoners uit Texel kunnen nu gebruik maken van het Duurzaam Bouwloket. Door de telkens stijgende energielasten nemen voor veel huishoudens de woonlasten jaarlijks toe en het besteedbaar inkomen af. Inwoners kunnen hun woonlasten fors verlagen door te investeren in energiebesparende maatregelen. Dat is ook al veel gebeurd. Bij sommige van onze inwoners en ondernemers is echter nog onbekend wat de mogelijkheden zijn. De gemeente heeft een voortrekkersrol en attendeert de inwoners zo op de kansen die er liggen. Daarnaast kunnen eventuele vragen die er zijn via het Duurzaam Bouwloket beantwoord worden. Met het Duurzaam Bouwloket heeft de gemeente een goed portaal om Texelse inwoners en kleine ondernemers een stap op weg te helpen door hen te voorzien van informatie en onafhankelijk advies.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar wat het Duurzaam Bouwloket Texel voor u kan betekenen? Kijk dan op de website: www.duurzaambouwloket.nl/texel of mail uw vraag naar .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl