Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 09 maart 2015 Voormalige gemeenteloods Dirkshorn verkocht

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Wij hebben de voormalige gemeenteloods aan de Cornelis de Vriesweg 6 op bedrijventerrein De Dijken in Dirkshorn verkocht. Onlangs is de koopovereenkomst ondertekend tussen Freek Verhuur B.V. en de gemeente. De werf was via een makelaar in de verkoop gezet.

Sinds 2013 was de werf eigendom van ons en voorheen in gebruik bij de voormalige gemeente Harenkarspel. De nieuwe eigenaar verhuist van zijn vestiging in de Dorpsstraat in Dirkshorn en naar zijn nieuwe locatie op het bedrijventerrein.

Freek Wagenaar, directeur van Freek Verhuur is blij met de nieuwe locatie. Het biedt mogelijkheden voor uitbreiding. Wethouder André Groot is blij met de verkoop van de loods die de gemeente niet meer nodig heeft en dat zo welkom is voor Freek Verhuur BV.

Daarnaast is de wethouder blij dat juist dit bedrijf, maatschappelijke betrokken, de nieuwe eigenaar is. Freek Verhuur is gespecialiseerd in het vegen en reinigen van straten en pleinen. Afgelopen jaar is er iemand vanuit de WW aangenomen en ook dit jaar wil het bedrijf een uitkeringsgerechtigde graag weer een plek bieden. Voor de gemeente een belangrijk gegeven. Wethouder Groot: “We vinden het als college belangrijk dat we onze bedrijven binnen de gemeentegrenzen houden. En als dat dan zo’n mooi modern bedrijf is, met een groot sociaal gevoel, fantastisch!”

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl