Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 18 maart 2015 Den Helder: Inloopavond in Projectwinkel Spoorstraat op 25 maart 2015

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Tenminste 500 meter bouwschutting staat de komende jaren in het Stadshart van Den Helder. Waar komen die schuttingen precies te staan? En waarom daar? En wat gebeurt er nu precies achter die schuttingen?

Op 25 maart 2015 van 19.00 tot 20.30 uur kunt u in de Projectwinkel aan de Spoortraat informatie krijgen over alle lopende en toekomstige projecten. Heeft u een heel specifieke vraag? Stuur dan alvast de vraag per mail aan . Dan zorgen wij ervoor dat u in gesprek komt met de juiste personen. Van elke inloopavond volgt een aankondiging in de krant. De Inloopavonden zullen eens in de twee maanden plaatsvinden.

De inloopavonden gaan dus over alle projecten in het Stadshart en zijn voor iedereen toegankelijk. Als er informatie is over een bepaald bouwproject wordt voor omwonenden een speciale bewonersavond georganiseerd en ontvangt u een aparte uitnodiging.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl