Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 27 maart 2015 Gemeente Schagen en echtpaar Sips tekenen overeenkomst over Corfwater (Petten)

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De gemeente Schagen en René en Tineke Sips, eigenaren van camping Corfwater, hebben overeenstemming bereikt over het Corfwater. Beide partijen hebben afspraken gemaakt over de voorwaarden die gelden voor de samenwerking bij de herontwikkeling van plandeel Corfwater.

Het gezamenlijke doel is om dit gebied te kunnen ontwikkelen en hiermee een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van de structuurvisie Petten.

Wethouder Jelle Beemsterboer over de overeenkomst: ĒMet het tekenen van deze overeenkomst hebben we een belangrijke en grote stap gezet richting de herontwikkeling van plandeel Corfwater en daarmee de verdere ontwikkeling van Petten.

Als onderdeel van de afspraken krijgen René en Tineke Sips het recht op de exploitatie van een paviljoen en dertig strandhuisjes op het nieuwe strand in Petten. Dit alles onder marktconforme omstandigheden die ook voor de andere exploitanten van strandhuisjes en paviljoens gelden. De gemeente heeft tot uiterlijk 31 december 2015 2016 de tijd om op een zorgvuldige manier samen met het echtpaar Sips, klankbordgroep, provincie, Staatsbosbeheer, bewoners en marktpartijen te komen tot een juiste invulling van plandeel Corfwater. Ook krijgt de gemeente het recht van eerste koop op de camping. Op het moment dat de plannen conreter worden dan zal in de communicatie en planning zorgvuldig worden omgegaan met de belangen van de campingeigenaar en campinggasten. René en Tineke Sips zijn in dit proces bijgestaan door Adri Mijnheer van Van de Loosdrecht recreatiebedrijfsmakelaars.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl