Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 31 maart 2015 Bouw Elshof Zuid in Anna Paulowna officieel van start

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Vrijdag 27 maart 2015 was wethouder Groot samen met ontwikkelingsmanager Van Oeveren van BPD (voorheen Bouwfonds) en aannemer Kuin, aanwezig tijdens de feestelijke bijeenkomst op de bouwplaats van nieuwbouwproject Elshof Zuid in Anna Paulowna.

De eerste fase van dit plan omvat 17 woningen in jaren 30 stijl en 14 woningen in collectief particulier opdrachtgeverschap. Later dit jaar start de bouw van 18 sociale huurappartementen en 12 grondgebonden huurwoningen in opdracht van Wooncompagnie en 28 woonzorgeenheden voor Woonzorggroep Samen.

Wethouder Groot aan het woord: "Het college wil dat de inwoners van Hollands Kroon met veel plezier in de gemeente wonen, ook in een nieuwbouwwijk. In de nieuwe wijk Elshof Zuid wordt gebouwd 'naar behoefte', met verschillende woningtypes en met veel water en groen. De eerste fase wordt pal achter De Ontmoeting gebouwd, bewust dicht tegen de bestaande bebouwing aan om toekomstige bewoners niet het gevoel te geven dat zij wonen in een 'nieuwbouwwijk in wording' wonen."

Het Plan

In Elshof Zuid ontwikkelt VOF Polderkamer (samenwerking van BPD Ontwikkeling en Stichting Volkshuisvestingsgroep Wooncompagnie) een woonwijk met een dorps woonmilieu, die goed aansluit bij de bestaande wijken van Anna Paulowna. De wijk wordt in een aantal fases ontwikkeld en uitgevoerd. In de eerste fase komen koop- en huurwoningen, een woonzorgcomplex en 14 woningen voor collectief particulier opdrachtgeverschap.

Kijk voor meer informatie op: www.nieuwbouw-annapaulowna.nl/elshof-zuid

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl