Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 29 april 2015 Den Helder: Groot Onderhoud Walvisvaardersbuurt

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - In De Walvisvaardersbuurt (het gebied tussen de Walvisvaardersweg en de Baskeweg) vindt in 2015 groot onderhoud plaats in de openbare buitenruimte. Naar verwachting starten we eind juni 2015 met de werkzaamheden.

Het groot onderhoud vindt met name plaats onder de grond. De gasleiding wordt vervangen en er wordt LED-verlichting aangebracht. Ook wordt er van de buurt een 30km-zone gemaakt en worden stoepen opnieuw bestraat. Het voorlopige plan is verwerkt in de bijgevoegde tekening. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit voorlopige plan, dan kunt u tot uiterlijk 15 mei 2015 contact opnemen met wijkmanager Joyce Prins via of via telefoonnummer 14 0223. Na die tijd maken we het plan definitief. Zowel van het definitieve plan, als van de werkzaamheden krijgt u voortijdig bericht.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl