Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 18 mei 2015 Dorpen met energie voor de toekomst - bijeenkomst op 6 juni 2015

Groepen bewoners die samen energie besparen of opwekken, auto's delen, moestuinen aanleggen, oud papier inzamelen of repaircafés organiseren. Het zijn enkele voorbeelden van bewonersinitiatieven gericht op toekomstbestendige wijken en dorpen. Zijn er verschillen tussen initiatieven uit een plattelandsdorp of stadswijk? Om van elkaar te leren organiseren we op 6 juni 2015 in samenwerking met onze collega's van LSA - www.lsabewoners.nl - een bijeenkomst voor actieve bewoners uit dorpen en wijken.

Op steeds meer plekken ontstaan prachtige initiatieven. Mensen beginnen hiermee omdat ze hun omgeving mooier willen maken, omdat ze geld en energie willen besparen, omdat ze zelfredzamer en dus onafhankelijker willen worden of omdat ze het gewoon leuk vinden om iets te delen met hun buren! Op 6 juni 2015 wisselen we ervaringen en informatie uit.

Laat je op deze themadag inspireren door bewonersinitiatieven en workshops op het gebied van onder andere:

Initiatiefnemers komen om over hun projecten te vertellen. Wat doen ze, hoe zijn ze begonnen en welke tips hebben ze voor anderen? Daarnaast zijn er meerdere workshops te volgen, vol praktische informatie om zelf mee aan de slag te gaan.

Meer informatie over programma en locatie vind je hier (pdf). Aanmelden kan via de website www.lsabewoners.nl/bijeenkomsten/wijken-en-dorpen-met-energie-voor-de-toekomst/ van LSA.

Voor

VvKkNH-leden zijn er geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Voor Noord-Hollandse dorpsraden die niet lid zijn van VvKkNH hebben we tien gratis ticket weg te geven. Wil je in aanmerking komen voor een van deze gratis tickets, meldt je dan aan via (Bron: VVV Kop van Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl