Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 03 juni 2015 Bouw Bredeschool Sint Maartensbrug gestart

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Maandag 1 juni 2015 was het zover. De eerste paal werd geslagen voor de bouw van de Bredeschool in Sint Maartensbrug. Obs De Brug en de Kinderopvang betrekken in 2016 deze nieuwe school.

Nadat wethouder van onderwijs Ben Blonk en algemeen directeur van de stichting Surplus José Vosbergen de kinderen, ouders en belangstellenden hadden toegesproken en alle kinderen van de school een eigen gemaakt lied hadden gezongen over het slaan van de 1e paal, kon het heien beginnen. Onder leiding van aannemer Tuin uit Den Helder kregen leerlingen van de school instructie hoe zij de touwen moesten spannen en het blok moesten laten vallen. Deze symbolische 1e paal werd geheid met een oude hei-installatie.

Niel Zeeman, Pleun Goed, Bob Slikker, Meagan Driesse, Ricky Sterkman, Perry de Jong, Kjell Hoogland en Jord Wokke kregen een witte helm op het hoofd en instructies van de Heibaas. Met hoogrode kleuren werd de 1e paal geslagen voor hun eigen nieuwe school.

Het gebouw is gesitueerd naast dorpshuis De Uijtkijk en de tennisbaan.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl