Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 10 juni 2015 Den Helder: Van Galenbuurters uitgenodigd voor internet-enquête (tot 29 juni 2015)

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Rond deze dagen valt er bij alle inwoners van de Van Galenbuurt een uitnodiging op de deurmat om mee te doen aan een internet-enquête over de toekomst van de buurt.

De enquête is kort, heeft leuke vragen over parkeren, lege plekken, handhaving, bomen, aanbouwen, fietsen, spelen enzovoorts. Wie geen computer heeft en ook niet bij de buren terecht kan, kan de enquête invullen in buurthuis De Beuk.

Invullen kan tot 29 juni 2015

Natuurlijk krijgt iedereen te zijner tijd bericht over de uitslagen van de enquête. De uitslagen worden ook gebruikt als start voor de bewonersgesprekken die dit najaar plaatsvinden. Tweehonderd willekeurige Van Galenbuurters worden daarvoor binnenkort uitgenodigd.

Wethouder Van Dongen: "dit alles moet uitmonden in door bewoners bedachte, officiële dromen en wensen voor de buurt in 2025. Daarom: 'Van Galen 2025'!"

Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij Martin van der Maas van de gemeente: of 06-22907290.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl