Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 12 juni 2015 Schagen: Servicepunt Wonen Plus Welzijn gaat verhuizen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Het Servicepunt van Wonen Plus Welzijn Schagen gaat verhuizen van Zorgcentrum De Bron naar Markt 18 in Schagen. Daar zal het aansluiten bij De Balie en Vrijwilligerspunt De Schakel waardoor er 1 centrale plek ontstaat waar u terecht kunt met alle vragen op gebied van wonen, welzijn en zorg; vrijwilligerswerk en voor praktische ondersteuning vanuit het Thuisabonnement van Wonen Plus Welzijn.

Met ingang van 25 juni 2015 wordt gebruik gemaakt van 1 centraal telefoonnummer : (0224) - 29 10 42

Alle dienstverlening van Wonen Plus Welzijn gaat dan via dit telefoonnummer: aanvragen van maaltijden, klussen in en om huis, opgave voor activiteiten enzovoort. U kunt elke werkdag tussen 10.00 en 15.00 uur terecht.

Wijzigingen voor de maaltijdvoorziening dienen dagelijks, voor half 11 te worden doorgegeven.

Bezoekadres:

Markt 18
Torenstraat 1A
1741 CB Schagen

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl