Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 15 juni 2015 Hollands Kroon: Ontmoet en groet het wijkteam, de kernbeheerder en buurtbemiddelaars in uw dorp

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Wij willen u graag leren kennen! Daarom gaan wij er de komende maanden op uit. Wij komen naar u toe tijdens onze Ontmoet & Groet avonden. Tijdens deze avonden maakt u kennis met uw wijkteam, kernbeheerder en buurtbemiddelaars. Op dinsdag 23 juni 2015 starten wij in Nieuwe Niedorp/Winkel. Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom. De locatie volgt zo spoedig mogelijk.

Wijkteam

Het wijkteam geeft u deze avond informatie over met welke hulpvragen u bij ze terecht kunt. In het wijkteam werken consulenten met kennis over werk & inkomen, jeugd & onderwijs en zorg. Zij werken nauw samen.

Kernbeheerder

Uw kernbeheerder geeft u deze avond informatie over de openbare ruimte. Met onze openbare ruimte bedoelen we de plekken in onze leefomgeving die voor iedereen toegankelijk zijn. Plaatsen waar elke inwoner gebruik van kan maken en waar we elkaar ontmoeten. Denk daarbij aan wegen, trottoirs, fietspaden, openbaar groen en water.

Buurtbemiddeling

De buurtbemiddelaar is er om u te helpen wanneer in uw omgeving een conflict is waar u zelf niet uitkomt. Met behulp van de buurtbemiddelaar wordt geprobeerd om de situatie op te lossen. Hierover wordt op deze avond meer verteld.

Programma

Wij hopen u te ontmoeten op dinsdag 23 juni 2015 om 20.00 uur in Nieuwe Niedorp/Winkel. De locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Meer informatie vindt u hier:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl