Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 18 juni 2015 Provincie Noord-Holland zoekt pachters

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland heeft een groot aantal percelen in eigendom. De provincie wil een aantal agrarische percelen voor het jaar 2016 in pacht uitgeven. De pachtperiode loopt van 1 januari 2015 tot 31 oktober 2015 2016 en wordt afgesloten voor een periode van 1, 3 of 6 jaar.

Belangstellenden voor deze pachtuitgifte kunnen zich vanaf 17 juni 2015 tot en met 31 augustus 2015 via een belangstellingsregistratie aanmelden op de pagina Uitgifte verpachting agrarische percelen - www.noord-holland.nl/web/Digitaal-loket/Provinciaal-onroerend-goed/Verpachting-agrarische-grond.htm Meer informatie over de procedure en de criteria is hier ook te vinden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl