Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 19 juni 2015 Symposium Succesfactoren van CPO-projecten Noord-Holland op 25 juni 2015 in Hoofddorp

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Eigenbouw of zelfbouw is populair, zeker in de vorm van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Toch stranden relatief veel initiatieven, vooral bij grotere aantallen deelnemers en/of appartementencomplexen. Wat zijn de valkuilen en succesfactoren

Het project Aquaradius in Hoofddorp (met 57 appartementen en een parkeerkelder een van de grootste initiatieven op dit gebied) is in aanbouw. Waarom slaagt dit initiatief wél?

De kennis, die is opgedaan bij dit project, wordt gedeeld tijdens een *middagsymposium op 25 juni 2015 in Hoofddorp* . Tijdens het symposium zullen direct betrokkenen u vanuit verschillende (professionele) invalshoeken vertellen over de obstakels én de oplossingen bij de totstandkoming van het CPO-project AQUAradius.

Sprekers van de provincie Noord-Holland, Gemeente Haarlemmermeer, Woningborg groep, Infense Advocaten en natuurlijk de initiatiefnemers vertellen u wat de succesfactoren voor een geslaagd CPO-initiatief zijn. Gedeputeerde Joke Geldhof (RO en Wonen) zal toelichten hoe de provincie collectieve zelfbouw ondersteunt.

Het symposium – onder dagvoorzitterschap van Hadassah de Boer – start met een lunchbuffet en wordt afgesloten met een bezoek aan de bouwplaats en een netwerkborrel.

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor personen die vanuit hun professie betrokken zijn (of kunnen raken) bij CPO-initiatieven. Bijvoorbeeld medewerkers van ministeries, provincies en gemeenten, corporaties en CPO-adviseurs.

Kijk op www.tsbouwvastgoed.nl voor het volledige programma, de locatie en aanmelding.

Verder staat hier meer informatie over het CPO-project Aquaradius www.aquaradius.info

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl