Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 19 juni 2015 Schagen: Parkeerplaats Hoebelaan in Waarland

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Wij gaan van 6 juli 2015 tot en met 24 juli 2015 werkzaamheden uitvoeren aan de Hoebelaan in Waarland.

Aan de achterzijde van de Sint Janschool maken wij een parkeerplaats. Deze parkeerplaats moet de overlast van geparkeerde auto's op de Volleringweg en de Hoebelaan verminderen. Er wordt plaats gemaakt voor vijfentwintig auto's. De aanleg zorgt niet voor extreme verkeershinder. De omleidingsroute wordt aangeduid met gele borden, vanaf de Volleringweg tot de achterzijde van de Hoebelaan en de Jonkerstraat. We proberen uiteraard de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl