Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 01 juli 2015 Politie waarschuwt voor klussende oplichters in Schagen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De politie waarschuwt voor klussende Engelssprekende oplichters in Schagen. Het gaat om personen die stelselmatig aan de deur hun diensten aanbieden zoals het schoonmaken of renoveren van de gevel of dak, ophogen van de oprit of de voortuin en andere tuinwerkzaamheden. Deze malafide klusjesmannen duiken te pas en te onpas op en lichten bewoners op.

Bewoners wordt verteld dat bijvoorbeeld hun dak onderhoud nodig heeft en vervolgens worden de slachtoffers hoge rekeningen gepresenteerd die contant betaald moeten worden. Ook wordt het werk dikwijls niet afgemaakt. De politie adviseert om niet in zee te gaan met deze Engelssprekende klussers, die vaak rijden in bestelbusjes. De politie werkt aan de aanpak van deze rondreizende klusjesmannen. Daarbij is informatie van gedupeerden en ook van bewoners die deze klussers zien, van groot belang.

Advies van de politie

Wordt u met dergelijke opdringerige personen geconfronteerd, bel dan direct de politie via 0900-8844. Noteer altijd signalementen en/of kentekens. Als u wordt bedreigd of er is sprake van spoed dan belt u 112. Ook wanneer u slachtoffer bent geworden van deze klussers, meldt het dan bij de politie via 0900- 8844.

Doe altijd aangifte!

Denk niet alleen aan uzelf, let ook op alleenstaanden en/of ouderen in uw wijk of buurt. Deze malafide klusjesmannen gaan geraffineerd te werk en kiezen hun slachtoffers zorgvuldig.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl