Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 01 juli 2015 Herstelwerkzaamheden op De Lus in Schagen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - In de noordwestelijke hoek van bedrijventerrein Lagedijk is in 2008 De Lus aangelegd. Dit is een uitbreiding van het bestaande bedrijventerrein en is gelegen aan het kanaal Stolpen - Schagen.

Kort na aanleg bleek dat het riool niet goed lag, door de grillige opbouw van de slappe bodem en de hoge grondwaterstand. De gemeente, aannemer en adviesbureau hebben zich toen gebogen over het herstel van het riool. Hier is vorig jaar overeenstemming over bereikt. Vanaf februari 2015 is aannemer Kennemer Wegen- en Waterbouwmaatschappij begonnen met de herstelwerkzaamheden Na de bouwvak wordt het riool weer goed gelegd en wordt het terrein bouwrijp gemaakt.

Op dit terrein kunnen geïnteresseerde bedrijven zich vestigen. Zij kunnen dit aangeven bij de heer Menno Bes via of (0224) 210 400.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl