Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 09 juli 2015 Crowd designing voor nieuw stationsplein Den Helder

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De gemeente Den Helder gaat de entree van de stad een nieuw gezicht geven en is op zoek naar ideeën. Den Helder nodigt iedereen uit ideeën en ontwerpen in te sturen voor het stationsplein en de ruimte eromheen.

Het stationsplein en de ruimte eromheen zijn toe aan een flinke verbetering. De komende maanden wil het stadsbestuur een gemeenschappelijk beeld van deze plek in de stad opstellen. En om tot dat beeld te komen, zijn heel veel ideeën nodig.

De gemeente is benieuwd naar de beleving van reizigers die uit de trein stappen op het stationsplein: wat zien, voelen en ervaren zij? En benieuwd naar de mooie herinneringen en fotoís van favoriete pleinen of vakantiefotoís van plekken die een goed gevoel opwekken. De gemeente is geïnteresseerd in alles waarbij mensen zich welkom voelen.

Ideeën en fotoís kunnen via e-mail, Facebook, Instagram en Twitter worden ingestuurd. Op www.stadsentreedenhelder.nl staat hoe belangstellenden kunnen mee-ontwerpen en meedoen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl