Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 17 juli 2015 WZNH Cursus planbeoordeling stolpen op 15 september 2015

WZNH organiseert op 15 september 2015 samen met de Boerderijenstichting Noord-Holland een cursus over de planbeoordeling restauratie, verbouw en nieuwbouw van de typsiche Noord-Hollandse stolpboerderij. Doelgroepen zijn: adviseurs van commissies ruimtelijke kwaliteit, welstand- en monumentencommissies en ambtenaren RO, Vergunningen en Monumentenzorg.

Stolpboerderijen zijn de bakens in het Noord-Hollands landschap. Provinciaal- en gemeentelijk beleid is er dan ook op gericht om stolpen te behouden. Het is een uitdaging om de stolp aan te passen aan de huidige gebruikseisen. Het is daarom van belang de kennis en deskundigheid over stolpen constant te vergroten en te actualiseren. Over welke typen hebben we het eigenlijk, en wat is het gemeentelijk beleid hierop? Wat zijn onze kansen om meerwaarde te genereren en hoe kijkt de aanvrager hiernaar?

PROGRAMMA

Meer informatie op www.wznh.nu

(bron: Welstandszorg Noord-Holland, WZNH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl