Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 29 juli 2015 Bouwschutting langs Pettens plein

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Vijfenveertig meter lang, variërend van 1,7 tot 2,5 meter hoog en vol foto's. Wat is dat? In Petten weten ze binnenkort het antwoord: de bouwschutting dat het Plein 1945 gedurende achttien maanden zal sieren.

Komende donderdag 30 juli 2015 wordt het bord geplaatst. Aan de oostkant van het plein, waar een klein half jaar geleden de oude woningen van de Wooncompagnie zijn gesloopt. Het bord met foto's en impressies van het nieuwe plein en strand komt daar, om de lege plek kleurrijker te maken. Naast een esthetische heeft het bord ook een informatieve functie. Op deze manier worden toeristen en voorbijgangers geïnformeerd over wat er allemaal staat te gebeuren in Petten. De bouwschutting is gemaakt door Zeeman Reclamegroep, in opdracht van de gemeente Schagen.

De gemeente heeft voor het plaatsen van de bouwschutting een tijdelijke omgevingsvergunning verleend.

De plaatsing van het bord is niet in één dag klaar, maar zal ongeveer drie dagen in beslag nemen. De gemeente streeft hierbij naar zo weinig mogelijk overlast voor de omwonenden en winkels op het plein.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl