Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 03 augustus 2015 Den Helder: Nieuwe glasbak in Visbuurt

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Het heeft even geduurd maar de bovengrondse glasbak die ooit bij de Vomar in de Visbuurt stond, is vervangen. De nieuwe glasbak staat op een andere plek en het is nu een ondergrondse container geworden. U vindt deze nieuwe glasbak op een centrale plek in de Visbuurt: op de hoek van de Stakman Bossestraat en Jan in ít Veltstraat.

Deze nieuwe locatie is in goed overleg met de belangenvereniging Visbuurt en de bewoners tot stand is gekomen. Visbuurtbewoners kunnen lege flessen en potten nu weer wat dichter bij huis kwijt en al het glas zo inleveren voor hergebruik.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl