Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 03 augustus 2015 Hollands Kroon: Hoe ervaart u de veiligheid en leefbaarheid in uw buurt?

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Ruim 6200 inwoners in Noord-Holland-Noord worden binnenkort uitgenodigd om deel te nemen aan de Veiligheidsmonitor. Een onderzoek over uw ervaringen rondom criminaliteit, veiligheid en slachtofferschap

Uitnodiging

Ruim 6200 inwoners in de regio Noord-Holland-Noord ontvangen binnenkort per post een uitnodiging van I&O Research.Daaronder zijn ook inwoners van Hollands Kroon.

De brief bevat een uitnodiging om de vragenlijst van de Veiligheidsmonitor 2015 in te vullen. De monitor is een onderzoek naar uw ervaringen rondom criminaliteit, veiligheid, buurtoverlast en het optreden van gemeente en politie. Door uw mening te geven, helpt u de gemeente om de veiligheid en leerbaarheid te verbeteren.

Uitkomsten en betrouwbaarheid

De gemeente Hollands Kroon gebruikt de uitkomsten bij het aanpassen of verbeteren van haar veiligheidsbeleid. Voor de betrouwbaarheid van het onderzoek is het van belang dat zoveel mogelijk inwoners uit onze gemeente die benaderd worden, meedoen aan het onderzoek. Let daarom goed op uw brievenbus.

Deelname

Het onderzoek wordt zowel landelijk als gemeentelijk gehouden. In de regio Noord-Holland-Noord gaat het om 12 gemeenten, waaronder Holland Kroon. Het gemeentelijk onderzoek begint op 6 augustus 2015 en loopt tot 30 november 2015. Deelname aan het onderzoek kan via internet of schriftelijk. De resultaten worden in maart 2015 2016 verwacht.

Meer weten?

Meer informatie vindt u op www.veiligheidsmonitor.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl