Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 18 augustus 2015 Maak kennis met de wijkteams, kernbeheerders en buurtbemiddelaars van Hollands Kroon!

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Wilt u weten wat de wijkteams, kernbeheerders en buurtbemiddelaars doen en met welke vragen u ben hen terecht kunt? Dat willen we u graag vertellen en daarom komen we naar u toe dit jaar. In onderstaand schema kunt u zien waar we langskomen. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Informatie avonden

Informatie avonden
Datum Plaats Adres Tijdstip
maandag 31 aug. Den Oever, Het Vikingschip Robbenoordstraat 11a  19.30 - 21.00 uur
dinsdag 15 sep. Breezand, Bloemenlust Burg. Lovinkstraat 3 19.30 - 21.00 uur
dinsdag 22 sep. Wieringerwerf, De Cultuurschuur Loggersplein 1 19.30 - 21.00 uur
dinsdag 6 okt. Middenmeer, De Meerbaak Prof. Ter Veenweg 2 19.30 - 21.00 uur
donderdag 22 okt. 't Veld, Dorpshuis de Harmonie Zwarteweg 13a 19.30 - 21.00 uur
dinsdag 3 nov. Anna Paulowna, De Ontmoeting De Verwachting 1 19.30 - 21.00 uur
dinsdag 24 nov. Hippolytushoef, Dorpshuis Kerkhofsteeg 2 19.30 - 21.00 uur
woensdag 9 dec. Winkel/Nieuwe Niedorp, Dorpshuis Prins Maurits Dorpsstraat 78/81 19.30 - 21.00 uur

Wijkteam

Het wijkteam geeft u tijdens deze avonden informatie voor welke hulpvragen u bij hen terecht kunt. In het wijkteam werken consulenten met kennis over werk & inkomen, jeugd & onderwijs en zorg samen.

Kernbeheerder

Uw kernbeheerder geeft u tijdens deze avonden informatie over de openbare ruimte. Met onze openbare ruimte bedoelen we de plekken in onze leefomgeving die voor iedereen toegankelijk zijn. Plaatsen waar elke inwoner gebruik van kan maken en waar we elkaar ontmoeten. Denk daarbij aan wegen, trottoirs, fietspaden, openbaar groen en water.

Buurtbemiddeling

De buurtbemiddelaar is er om u te helpen wanneer in uw omgeving een conflict is waar u zelf niet uitkomt. Met behulp van de buurtbemiddelaar wordt geprobeerd om de situatie op te lossen. Hierover wordt op deze avonden meer verteld.

Programma

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl