Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 20 augustus 2015 NHN: kennisbijeenkomst identiteit van bedrijventerreinen op 17 september 2015

Projectbureau Herstructurering Bedrijventerreinen (PHB) en het Ontwikkelingsbedrijf Noord Holland Noord (NHN) organiseren op 17 september 2015 een kennisbijeenkomst over de identiteit van bedrijventerreinen. Graag nodigen wij u daarvoor uit.

We zijn deze middag te gast op het Hembrugterrein in Zaandam waar we ingaan op de vraag wat bedrijventerreinen gemeen hebben met kustplaatsen en wat we kunnen leren op het gebied van identiteit en positionering. Daarnaast geven praktijkexperts een pitch over profilering van Schiphol Trade Park en Agriport A7 in Noord-Holland Noord. Ten slotte volgt een rondleiding op het terrein.

Deze bijeenkomst is kosteloos en interessant voor vertegenwoordigers van gemeenten en ondernemersverenigingen. De vakgebieden ruimtelijke ontwikkeling en economie komen aan de orde. Mocht deze uitnodiging ook of beter bestemd zijn voor een van uw collega's of een zakelijke relatie, schroom dan niet deze uitnodiging door te sturen. Voor het volledige programma en aanmelding, zie bijgaande link www.nhn.nl/bedrijventerreinen (bron: Projectbureau Herstructurering Bedrijventerreinen (PHB))

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl