Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 08 september 2015 Kennisbijeenkomst zorg voor de kleine kernen op 8 oktober 2015

De veranderingen in de zorg worden ook voelbaar en zichtbaar in de kleine kernen. Vrijwillige inzet wordt hierbij belangrijker, op gebied van leefbaarheid, welzijn en zorg. Maar deze inzet is lang niet altijd vanzelfsprekend in dorpen. Hoe kunnen gemeenten en vrijwilligersorganisaties bewonersinitiatieven voor welzijn en zorg stimuleren en ondersteunen?

Op de kennisbijeenkomst op 8 oktober 2015 staan bovenstaande vragen en antwoorden centraal. De bijeenkomst is de afsluiting van het RSA-project Welzijn en zorg voor de kleine kernen Noord-Holland met gemeente Opmeer, Wijdemeren, Beverwijk, Haarlemmerliede-Spaarnwoude en Wormerland. In de kleine kernen van deze gemeenten zijn verschillende bewonersinitiatieven en -ideeën verkend en uitgevoerd. Het Kenniscentrum Wmo en Wonen NH, Vereniging van Kleine Kernen in NH en Platform Dorpshuizen NH organiseren de bijeenkomst in samenwerking met de vijf betrokken gemeenten.

Meer info www.wmowonen-nh.nl/bijeenkomsten/kennisbijeenkomst-welzijn-en-zorg-voor-de-kleine-kernen-noord-holland] of direct aanmelden fd10.formdesk.com/wmowonen/bijeenkomst_welzijn_zorg_kleine_kernen_nh_8oktober2015 (Bron: Vereniging van Kleine kernen in Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl