Onroerend Goed en Wonen: 08 september 2015 Kennisbijeenkomst zorg voor de kleine kernen op 8 oktober 2015

De veranderingen in de zorg worden ook voelbaar en zichtbaar in de kleine kernen. Vrijwillige inzet wordt hierbij belangrijker, op gebied van leefbaarheid, welzijn en zorg. Maar deze inzet is lang niet altijd vanzelfsprekend in dorpen. Hoe kunnen gemeenten en vrijwilligersorganisaties bewonersinitiatieven voor welzijn en zorg stimuleren en ondersteunen?

Op de kennisbijeenkomst op 8 oktober 2015 staan bovenstaande vragen en antwoorden centraal. De bijeenkomst is de afsluiting van het RSA-project Welzijn en zorg voor de kleine kernen Noord-Holland met gemeente Opmeer, Wijdemeren, Beverwijk, Haarlemmerliede-Spaarnwoude en Wormerland. In de kleine kernen van deze gemeenten zijn verschillende bewonersinitiatieven en -ideeën verkend en uitgevoerd. Het Kenniscentrum Wmo en Wonen NH, Vereniging van Kleine Kernen in NH en Platform Dorpshuizen NH organiseren de bijeenkomst in samenwerking met de vijf betrokken gemeenten.

Meer info www.wmowonen-nh.nl/bijeenkomsten/kennisbijeenkomst-welzijn-en-zorg-voor-de-kleine-kernen-noord-holland] of direct aanmelden fd10.formdesk.com/wmowonen/bijeenkomst_welzijn_zorg_kleine_kernen_nh_8oktober2015 (Bron: Vereniging van Kleine kernen in Noord-Holland)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl