Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 06 oktober 2015 Den Helder: Bewoners gezocht voor deelname aan discussieavond donderdag 14 oktober 2015

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De gemeente wil een nieuwe visie maken op het wonen in Den Helder. Dat is nodig omdat de wereld om ons heen niet stilstaat. Daarbij vragen we ook uw inbreng.

Hiervoor organiseren wij een discussieavond op 14 oktober 2015 van 19.30 tot 22.00 uur in de raadszaal van het stadhuis. Wilt u meepraten op de discussieavond op donderdag 14 oktober? Geef u dan op als deelnemer.

De vraag naar woningen met een passende kwaliteit en prijs verandert. Bewoners stellen tegenwoordig andere eisen aan hun woon- en leefomgeving dan vroeger. Er is inmiddels nieuwe wetgeving over het wonen van kracht die verplichtingen oplegt aan gemeenten en woningcorporaties.

Samen nieuwe visie maken

Een nieuwe visie maken kan en wil de gemeente niet alleen. We hebben partijen in de stad uitgenodigd om ons hierbij te helpen: huurdersorganisaties, zorginstellingen, corporaties, makelaars en raadsleden. Ook voor individuele bewoners is plaats. Wij zijn benieuwd wat u verstaat onder de kwaliteit van wonen in Den Helder en hoe u aankijkt tegen themaís zoals betaalbaarheid en beschikbaarheid, zorgwoningen, sloop en de ruimtelijke spreiding van woningen voor bijzondere doelgroepen. Mede met uw inbreng willen we de denkrichting bepalen voor de woonvisie.

Programma

Het programma van deze avond ziet er als volgt uit:

Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.

Aanmelden

Op deze avond wil de gemeente graag tien bewoners begroeten om mee te praten. U kunt zich voor deelname aanmelden door een mail te sturen naar Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer W. Vermeulen op nummer 0223 678841.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl