Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 13 oktober 2015 Wijkplatform Julianadorp zoekt dorpers voor bestuursfuncties

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Het Wijkplatform Julianadorp zoekt een voorzitter, penningmeester en secretaris. Het Wijkplatform wordt omgevormd tot een stichting die gevraagd en ongevraagd advies geeft aan het gemeentebestuur op thema's die betrekking hebben op de kwaliteit en leefomgeving van Julianadorp.

Het Wijkplatform komt zes keer per jaar bij elkaar en is een samenwerkingsverband van organisaties en (bewoners)belangengroepen die in Julianadorp actief zijn. Bel voor meer informatie over de bestuursfuncties met Cees Pieterse, telefoon 06-53888676.

De benoeming van de kandidaten vindt plaats in de vergadering van het Wijkplatform op dinsdagavond 13 oktober 2015. In die vergadering geeft ook Koert Veenstra van Stichting Vrijwaard een presentatie over het thema Welzijn en Zorg in Julianadorp. Verder doen de werkgroepen in het Wijkplatform verslag van hun activiteiten. De vergadering vindt plaats in Wijksteunpunt De Verbinding in Julianadorp en duurt van 20.00 tot maximaal 22.00 uur.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl