Onroerend Goed en Wonen: 13 oktober 2015 Hollands Kroon: Meld je aan voor de Henk Aalderink Prijs (tm 7 november 2015)

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Uitnodiging aan alle inwoners, verenigingen en stichtingen in de gemeente Hollands Kroon om zich aan te melden voor de Henk Aalderink prijs. Hollands Kroon is een van de 11 gemeenten van de P10. De P10 is het samenwerkingsverband van grote plattelandsgemeenten.

Om aan heel Nederland te laten zien dat het platteland leeft, energie heeft, spannend is, vernieuwend is en geloof heeft in de toekomst is de Henk Aalderinkprijs ontstaan.

De P10 stelt €1000,- beschikbaar voor het meest spraakmakende leefbaarheidsproject van jonge en enthousiaste inwoners, verenigingen of stichtingen uit een van de 11 gemeenten van de P10 dat een antwoord is voor het platteland van de toekomst! De prijs is een aandenken en een geldbedrag van €1000,-.

Aanmelden

Heeft u een vernieuwend project, maak dan een digitale pitch (max 3 minuten) en stuur deze voor 7 november 2015 in via de website van de P10 - p-10.nl/henk-aalderink-prijs-2015/ - en maak kans op de Titel Henk Aalderinkprijs 2015 en een geldbedrag van €1000,-.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl