Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 03 november 2015 Den Helder: Vervanging riolering Passagestraat en deel Spoorstraat

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Donderdag 5 november 2015 wordt gestart met vervanging van riolering in de Passagestraat en een klein deel van de Spoorstraat. Dit deel van de bodem is plaatselijk vervuild. Daarom wordt er gewerkt in speciale pakken om direct contact met de grond te voorkomen.

Het terrein van werkzaamheden wordt met hekken afgezet. Voor de passerende voetgangers en fietsers zijn er geen gezondheidsrisico's. De doorgang voor fietsers en voetgangers is gewoon mogelijk maar is wel smaller dan normaal. De werkzaamheden zijn donderdag 12 november 2015 weer klaar.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl