Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 03 november 2015 Informatieavond werkzaamheden stadshart Den Helder op 3 november 2015

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - In het bijzonder voor ondernemers en bewoners van het Stadshart, maar uiteraard ook voor alle andere Nieuwediepers, organiseren Woningstichting Den Helder, Zeestad en de gemeente een informatieavond over de (komende) sloop- en bouwactiviteiten in het Stadshart. U bent van harte welkom!

Aan de Kop van de Beatrixstraat heeft u al kunnen zien dat er hard wordt gewerkt aan het Stadshart. Nu de Kampanje naar Willemsoord is verhuisd, gaan we ook beginnen aan de Kop van de Spoorstraat/omgeving Bernhardplein. Dat betekent de komende jaren veel sloop- en bouwactiviteiten. Het is goed mogelijk dat u daar in meer of mindere mate overlast van gaat ondervinden. Uiteraard doen wij ons uiterste best om de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Graag nodigen wij u uit voor de informatieavond op dinsdag 3 november 2015 in de Stadshal van de Kampanje. De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur).

Wij informeren u deze avond over de verschillende projecten in het gebied, over de maatregelen die wij nemen en hoe wij rekening houden met bewoners, ondernemers en bezoekers.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl